HERFST/WINTER COLLECTIE '22
START SHOPPING

Het koudere seizoen breekt aan en hiervoor hebben wij een speciale collectie samengesteld. Onze exclusieve collectie bestaat uit handgemaakte hondenhalsbanden in blauwe, beige en oranje tinten. Wij vinden dit dé kleuren voor aankomend seizoen. We zijn er van overtuigd dat jullie met deze items dit gehele seizoen de show stelen tijdens elke wandeling. 

& vergeet de halsbanden niet te matchen met een bijpassende looplijn of een matching band voor aan jouw tas. 

BLUE

Een blauwe halsband springt er altijd uit in de vacht van jouw hond. Houd je van eens stoere look voor jouw hond, bekijk dan deze halsbanden in onze herfst/winter collectie van 2022! 

BEIGE

Houd je meer van neutrale kleuren? Creëer dan een stylish look met deze bruine/beige halsbanden. Hiermee lopen jullie er beide fashionable bij dit seizoen!

ORANGE

Houdt je echt van een kleurrijke en opvallende look voor jouw hond? Bekijk dan snel deze kleurrijke halsbanden, de rode en oranje tinten zorgen ervoor dat deze halsbanden echte eye catchers zijn! 

Weer terug van jullie avontuur? Verzorg je hond lekker met deze items!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwe producten & ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.