Hoe draag je de tuigen van Boooi?

Een tuigje is erg handig tijdens het wandelen. Hierdoor kan je hond minder treken Een tuig zit bij een hond erg comfortabel, dit komt omdat een hondentuig de druk verdeelt over het lichaam. Hierdoor is het minder schadelijk voor de nek van je hond als hij hard aan de riem trekt 

 

Bekijk de video om te zien hoe ons tuigje werkt en hoe je deze gemakkelijk om kan doen bij jouw hond. 

Voordelen van een tuigje

– Het grote voordeel van het dragen van een tuig, is dat het de druk verdeelt. Zo worden de nek, wervelkolom en gewrichten ontlast.

– Door dat de druk verdeeld wordt over het lichaam van uw hond is dit beter voor de gezondheid en de belasting van de nek 

– Je hond trekt minder

– Gemakkelijk om te doen bij je hond

 

beige hondentuig

Recensies

Onze Jip is zo sterk en speels dat onze Pleun er niet meer mee durft te wandelen. Maar met onze nieuwe lijn van Boooi gaat het super. Jip blij, Pleun blij, iedereen blij 😃

– Instagram: Jip_lab 

Sinds ik mijn labradoodle uit laat met het tuigje van Boooi, trekt hij niet meer en is hij erg rustig. Wandelen op deze manier is een stuk fijner! 

– Paola Haalboom

Lees hier verder...

hondenbandana

Bandana madnesss!

Onze halsbanden zijn sterk en kleurrijk, om deze zo lang mogelijk zo te houden vertellen we je graag hoe je deze het beste schoonhoudt!

Verder lezen »
blauwe hondenhalsbanden

5x blauwe hondenhalsbanden

We hebben een ruim assortiment aan blauwe hondenhalsbanden. De halsbanden hebben een stoere uitstraling door de blauwe kleuraccenten. Perfect voor de mannetjes honden onder ons, vinden jullie niet? Kijk snel verder en kies jouw favoriet.

Verder lezen »
hondentuigjes

Een halsband of een tuigje?

Wanneer je gaat wandelen met je hond is het van belang dat jouw hond een passend tuigje of halsband heeft. Maar wat is nou beter voor jouw hond? Een halsband of een tuigje? Beide hebben hun voor- en nadelen. Lees snel verder om er achter te komen wat voor jouw hond geschikt is.

Verder lezen »