Tips voor de verzorging van je hond

Tips voor de verzorging van je hond

De verzorging van jouw hond is van groot belang. Hierdoor voelt jouw hond zich fijn en comfortabel. Verzorging houdt veel meer in dan goede voeding en aandacht. De vacht en pootjes hebben ook voldoende aandacht nodig om deze gezond te houden. Bescherm de pootjes tegen ruwe oppervlaktes en weersomstandigheden met onze balsem. En zijn jullie uitgespeeld? Was jouw hond dan lekker schoon met onze shampoo bars.

HONDEN SHAMPOO

Het is goed om de vacht van je hond schoon te maken met een lekkere wasbeurt. Honden zijn er aan gewend om hun eigen vacht te wassen en schoon te houden, maar dit betekent niet dat de vacht ook echt altijd schoon is. Zo nu en dan is het goed om de hondenvacht te reinigen met een speciale hondenshampoo. Gebruik hiervoor deze hondenshampoo bar. Deze shampoo reinigt de vacht, geeft een fijne geur en voorkomt dat de huid geïrriteerd raakt door het vuil in hun vacht.

 BALSEM

De kussentjes onder de pootjes van jouw hond zijn erg gevoelig. Het is belangrijk dat je deze goed beschermd tegen het weer of verzorgd na jullie lange wandeling. Gebruik deze balsem na het wandelen, het zal je hond helpen tegen vermoeiende pootjes of gebarsten kussentjes van de poot. Deze hypo allergene poten balsem voegt vocht toe aan de vermoeide poten, kalmeert de schrale huid en is veilig voor je hond! De balsem kan gebruikt worden om te kalmeren, schoon te maken en te hydrateren. Is de neus van jouw hond een beetje droog? Gebruik deze balsem hier dan ook voor, het zal de neus weer hydrateren en kalmeren.

SHAMPOO VOOR DE GEVOELIGE HOND

Heeft jouw hond last van een gevoelige huid? Gebruik dan niet zomaar elk product voor jouw hond. Wanneer je merkt dat de huid niet goed reageert op bepaalde producten, bijvoorbeeld dat het rood of geïrriteerd wordt, stop dan met het gebruik. Kies je hondenshampoo zorgvuldig en zorg dat geen essentiële oliën en/of geur- en kleurstoffen inzitten. 

Voor welk product ga jij?

Lees hier verder...

unieke hondencadeau's

Cadeautjes voor je hond

Honden zijn jullie beste vriendjes, met hun onvoorwaardelijke liefde en loyaliteit geven ze ons een soort troost die heel moeilijk ergens anders te vinden is. Daarom zijn onze lieve viervoeters een cadeautje waard.

Verder lezen »

De leukste herfst met jouw hond!

Een nieuw seizoen breekt aan, de zon en hoge temperaturen maken plaats voor regenachtige en koudere dagen. De groene blaadjes maken plaats voor een bruin kleurenpallet en de thee wordt weer ons favoriete warme drankje. Dit klinkt natuurlijk allemaal heel somber maar de herfst is een prachtig seizoen! We nemen je mee in wat de herfst zo mooi en leuk maakt en hoe jij er het beste seizoen samen met je hond van kan maken!

Verder lezen »
hondenbandana

Bandana madnesss!

Onze halsbanden zijn sterk en kleurrijk, om deze zo lang mogelijk zo te houden vertellen we je graag hoe je deze het beste schoonhoudt!

Verder lezen »