Ruilen & retourneren

Niet tevreden met je aankoop?

We vinden het jammer om te horen dat je bestelling niet naar wens is. Je hebt altijd de mogelijkheid om je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na de factuurdatum. Doorloop onderstaande stappen om jouw bestelling op de juiste manier te retourneren.  

Ruilen

Helaas is het niet mogelijk om een artikel te ruilen. Wil je toch een andere maat of kleur? Dan kun de huidige bestelling retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen voor het gewenste product. 

STAP 1
Pak de producten die je wilt retourneren in en zorg ervoor dat je de pakbon meestuurt. Zo hebben wij  gegevens om jouw retour op de snelste manier te verwerken. 

STAP 2
Noteer het onderstaande retour adres op het pakket en lever deze af bij een PostNL punt (retourneren via PostNL: brievenbus vanaf €4,00 en pakketje vanaf €6,75).
RETOUR ADRES
BOOOI
Sparrenlaan 39 
3941 GK DOORN
STAP 3 
Wij zullen ervoor zorgen dat de retour zo snel mogelijk wordt verwerkt en het bedrag wordt teruggestort op jouw rekening. Heb je nog een vraag over jouw retour, neem dan gerust contact met ons op.

 

Voorwaardes

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld. Een bestelling retourneren is simpel. Zie ook onze algemene voorwaarden i.r.t. het retourneren van je bestelling. 

Geretourneerde artikelen dienen, nieuw en ongebruikt te zijn. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen. Wanneer meegeleverd dienen verpakkingen ook geretourneerd te worden.

Wij raden je aan om voor je retourzendingen een traceerbare manier van verzending te gebruiken en om het bewijs van verzending te bewaren voor het geval er twijfel ontstaat. Houd er rekening mee dat je zelf de kosten voor de retourzending dient te betalen.

Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met iDEAL of Credit Card betaald, dan storten wij dit zo spoedig mogelijk op je rekening. Dat betekent: binnen 5 dagen na verwerking van het retour en uiterlijk 14 dagen na je retourmelding. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

DSC00861