Over ons

BOOOI biedt producten voor jouw stoere hond. Avontuur en vriendschap zijn onze kernwaarden en dat zie je terug in onze producten. Bij elk product dat wij ontwikkelen staat kwaliteit en comfort centraal. Stoere, sterke en krachtige materialen, dat is avontuur. De mooiste kleuren vastgelegd in onze producten, dat is onze inspiratie! 

 

 

BOOOI is opgericht door vader, Bart en dochter Bo met een grote liefde voor honden en mode. Vader heeft veel kennis over honden, door zijn jaren lange ervaring binnen een eigen onderneming in dier en tuin benodigdheden. Dochter heeft van kleins af aan al een grote liefde voor mode. Samen gaan we graag op avontuur om vooral de mooiste plekken te ontdekken van onze favoriete plek, het strand!

Over BOOOI

Wil je meer weten over ons? Lees hieronder verder in een van onze blogs!

De leukste herfst met jouw hond!

Een nieuw seizoen breekt aan, de zon en hoge temperaturen maken plaats voor regenachtige en koudere dagen. De groene blaadjes maken plaats voor een bruin kleurenpallet en de thee wordt weer ons favoriete warme drankje. Dit klinkt natuurlijk allemaal heel somber maar de herfst is een prachtig seizoen! We nemen je mee in wat de herfst zo mooi en leuk maakt en hoe jij er het beste seizoen samen met je hond van kan maken!

Limited edition halsbanden

Limited edition halsbanden!

OMG! We hebben twee limited edition halsbanden! Zolang de voorraad strijkt zijn deze beschikbaar, wees er dus snel bij!

halsband met zwart wit patroon

Je vraagt je vast af, waarom een brede halsband goed is voor je hond? Wij leggen het graag voor je uit, lees hier snel verder.

hondenbandana

Bandana madnesss!

Onze halsbanden zijn sterk en kleurrijk, om deze zo lang mogelijk zo te houden vertellen we je graag hoe je deze het beste schoonhoudt!