Over ons

BOOOI biedt producten voor jouw stoere hond. Avontuur en vriendschap zijn onze kernwaarden en dat zie je terug in onze producten. Bij elk product dat wij ontwikkelen staat kwaliteit en comfort centraal. Stoere, sterke en krachtige materialen, dat is avontuur. De mooiste kleuren vastgelegd in onze producten, dat is onze inspiratie! 

 

 

BOOOI is opgericht door vader, Bart en dochter Bo met een grote liefde voor honden en mode. Vader heeft veel kennis over honden, door zijn jaren lange ervaring binnen een eigen onderneming in dier en tuin benodigdheden. Dochter heeft van kleins af aan al een grote liefde voor mode. Samen gaan we graag op avontuur om vooral de mooiste plekken te ontdekken van onze favoriete plek, het strand!

 

Onze droom? Zoveel mogelijk honden en hondenbaasjes blij maken met de mooiste producten! We zijn nog lang niet klaar met het ontwikkelen van nieuwe producten, groeien en nog heel veel meer! 

The future is excited!

Over BOOOI

Wil je meer weten over Boooi? Lees hieronder verder in een van onze blogs!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwe producten & ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling.