Ons hondenverzorging assortiment bestaat uit een hondenshampoo en een paw balm. Ideaal voor al jullie avonturen. Bescherm de pootjes tegen ruwe oppervlaktes en weersomstandigheden met onze balsem. En zijn jullie uitgespeeld? Was jouw hond dan lekker schoon met onze shampoo bars.

Alle producten zijn handgemaakt van natuurlijke ingrediënten. Vrij van chemicaliën, vegan en bevat geen synthetische, kleur- of geurstoffen. We vinden het belangrijk dat er de beste ingrediënten gebruikt worden voor onze producten. 

Creëer een stralende vacht en zachte pootjes zodat jullie weer klaar zijn voor nieuwe avonturen.

SHAMPOO BAR

Is jouw lieve viervoeter vies geworden tijdens een van jullie avonturen? Gebruik dan deze natuurlijke hondenshampoo. De ingrediënten zullen de vacht en de huid goed verzorgen en maken jouw hond weer schoon en fris! 

POOT BALSEM

Geef jouw hond weer schone en zachte pootjes met onze poten balsem.  Zo is jouw beste vriendje weer klaar om met jouw op een nieuw avontuur te gaan, zelfs in de winter! Deze balsem beschermt de pootjes namelijk ook tegen extreme weersomstandigheden zoals kou of hitte en bij ruwe oppervlakken tijdens het wandelen!

VEGAN


Gemaakt van plantaardige ingrediënten

GEBRUIKS- VRIENDELIJK

Gemakkelijk in gebruik

BIOLOGISCH


Bevat geen synthetische kleur- of geurstoffen

VEILIG


Vrij van chemicaliën en conserveermiddelen

Hondenshampoo bar

Natuurlijke hondenshampoo bar

Was je hond heerlijk schoon met deze shampoo bar. Verwijder gemakkelijk vuil en vieze geurtjes uit de vacht van jouw hond!

Hondenpoot balsem

Hondenbalsem

Geef jouw hond weer zachte pootjes en bescherm ze voor eindeloze nieuwe avonturen!

Hondenhampoo bar

Hondenshampoo bar voor de gevoelige huid

Is je hond gevoelig voor shampoo of andere verzorgingsproducten? Gebruik dan deze shampoo bar! Gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Hondenverzorging set

Verzorgingsset

Met deze verzorgingsset is jouw hond helemaal ready voor avontuur. Bescherm zijn pootjes tegen ruwe oppervlaktes en het weer met onze balsem. En zijn jullie uitgespeeld? Was jouw hond dan lekker schoon met onze shampoo bars.