HONDENKUSSENS

Ben je op zoek naar een nieuw hondenkussen voor je hond? Bij Boooi hebben we de meest exclusieve hondenkussens. Ons assortiment bestaat uit hondenkussens en hondenmanden.  Zo is er voor iedere hond of hondenbaasje wat wils; de kussens en manden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, van groot tot klein. Wil je graag advies over de maat van je hondenkussen of mand? Neem gerust contact met ons op!

Hondenkussens boooi

Hondenkussen
Deze exclusieve hondenkussens zijn door het team van Boooi zelf ontworpen, de stoffen zijn gekozen, de vulling is getest en de details zijn net zo lang gechecked tot dat deze helemaal perfect waren. Dit boxbed is gevuld met een synthetische vulling, dit geeft het kussen stevigheid en zal je hond heerlijk zacht slapen. De hoes is afneembaar en gemaakt van katoen, hier hebben we voor gekozen omdat katoen erg slijtvast is en comfortabel voor je hond om op te rusten. Onze hondenkussens zijn verkrijgbaar in 2 maten; een kleine variant met de afmetingen van 70X55X15 cm & een grotere variant met de afmetingen van 100x80x15 cm. Bij het maken van onze designs vonden wij het allerbelangrijkste dat de kussens wasbaar zijn, hierdoor kunnen ze natuurlijk langer mee en hebben jullie er meer plezier van.

Welke maat heeft mijn hond nodig?
Hondenkussen
Small/ Medium (70x55x15cm) – Middel kleine hondenrassen zoals een Mopshond, Franse Bulldog, Maltees, Cavalier, Shiba, Inu, Sheltie, Shih-Tzu, Pomeranian of een Jack Russel.
Medium / Large (100x80x15cm) – Middel grote hondenrassen zoals een Amstaff, Beagle, Basset, Boxer, Engelse Bulldog, Labrador, Labradoodle, Border Collie of een Stafford

Hondenkussens boooi

Hondenmanden

De exclusieve hondenmanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De kleinste maat is S, de afmetingen hiervan zijn 70x55x21 cm, deze maat is geschikt voor kleinere hondenrassen. De maat die hierop volgt is maat M met afmetingen van 80x65x22 cm. En de grootste maat voor de grotere hondenrassen zoals een Herdershond, Ridgeback of Husky heeft afmetingen van 100x80x23 cm.

Tijdens het ontwerpen van de hondenmanden was de grootste wens om de kussens volledig te kunnen wassen. De kussens worden natuurlijk snel vies als je hond lekker heeft gewandeld in het bos of in slecht weer. Wanneer je jouw hondenmand kan wassen gaat deze langer mee, hierdoor heb je altijd een schoonkussen in je huis. De hondenmanden zijn dus in zijn geheel uit elkaar te halen, alle onderdelen kunnen dus uit de hoes en hierdoor kan de hoes gewassen worden.

coming soon