Hoe maak je onze halsbanden schoon?

Tijdens het wandelen of spelen kan het voorkomen dat je hond toch even lekker in de modder rolt, en de halsband vies is. Het is heel simpel om onze halsbanden schoon te maken, we nemen je stap voor stap mee in hoe je dit het beste kan doen. Zo houdt je langer plezier van jouw halsband. 

 STAPPEN PLAN

 

STAP 1
Veeg het ergste vuil van de halsband met je handen of een borsteltje.

 

STAP 2
Spoel de halsband af met wat water. Indien het hierdoor niet schoon genoeg wordt kun je wat afwasmiddel gebruiken.

 

STAP 3
Boen goed met je vingers of borsteltje over de draden van de halsband. Zo verwijder je al het vuil ook tussen de draden.

 

STAP 4
Spoel de halsband zorgvuldig af zodat er geen zeep of vuil resten achterblijven. 

 

STAP 5
Laat de halsband goed drogen 

 

STAP 6
Ready voor een nieuw avontuur met je schone en kleurrijke halsband!

Shop voor het wandelen de leukste halsbanden hieronder!

Lees hier verder...

unieke hondencadeau's

Cadeautjes voor je hond

Honden zijn jullie beste vriendjes, met hun onvoorwaardelijke liefde en loyaliteit geven ze ons een soort troost die heel moeilijk ergens anders te vinden is. Daarom zijn onze lieve viervoeters een cadeautje waard.

Verder lezen »

De leukste herfst met jouw hond!

Een nieuw seizoen breekt aan, de zon en hoge temperaturen maken plaats voor regenachtige en koudere dagen. De groene blaadjes maken plaats voor een bruin kleurenpallet en de thee wordt weer ons favoriete warme drankje. Dit klinkt natuurlijk allemaal heel somber maar de herfst is een prachtig seizoen! We nemen je mee in wat de herfst zo mooi en leuk maakt en hoe jij er het beste seizoen samen met je hond van kan maken!

Verder lezen »
hondenbandana

Bandana madnesss!

Onze halsbanden zijn sterk en kleurrijk, om deze zo lang mogelijk zo te houden vertellen we je graag hoe je deze het beste schoonhoudt!

Verder lezen »