Hoe is Boooi gestart?

Grote plannen beginnen klein en zeker die van ons! Ik wil jullie graag meenemen in ons avontuur, ons verhaal begint misschien gek maar binnen 2 weken hadden mijn vader en ik een eigen onderneming gerealiseerd. Nieuwsgierig? lees dan snel verder!

Bart heeft een eigen dierenwinkel, waar hij elke dag met enorm veel plezier staat. Ik was net een halfjaar afgestudeerd en fulltime aan het werk in een mode bedrijf. Ooit wilde ik ook wel een eigen onderneming, zodat ik al mijn creativiteit kwijt kon, en het avontuur hierin willen opzoeken. Wat? en hoe? Wist ik niet. Tot dat mijn vader mij onverwachts opbelde. Aan de telefoon vroeg hij direct; “Bo, zou je het leuk vinden om met mij samen een bedrijf te starten met hondenhalsbanden” Ik hoefde daar geen seconde over na te denken en was meteen enthousiast: JA! Maar daar moest ik maar even over na denken van hem. Het kost tijd en veel energie waren papa’s woorden. 

Toen ik hem een paar dagen later terug belde vertelde papa dat hij een bedrijf op het oog had voor overname. Nog steeds was ik erg enthousiast en niet veel later zaten we bij Anouk thuis. Zij was de eigenaresse van het bedrijf dat we konden overnemen. Ze vertelde ons dat we de website, voorraad en social media kanalen van haar konden overnemen zodat haar bedrijf door bleef groeien. Veel hoefde ze ons niet te vertellen want onze keuze stond al vast; dit gaan we doen! 

Maar welke naam?
Na ons gesprek bij Anouk hadden we al een afspraak gemaakt bij het KVK. Met al onze plannen en ideeën zaten we in de auto voor de deur van het KVK. Tot ons ineens te binnen schoot, oja een naam! De naam moet tof zijn, makkelijk te onthouden, mooi als logo & de B van Bo & Bart, moeten we erin verwerken… Na 5 minuten riep 1 van ons: BOOOI! Yes, dat is het.

En hoe nu verder?
Okė we hebben een naam, staan ingeschreven bij KVK, hebben een website en een klein beetje voorraad maar hoe gaan we nu verder? Zoals je hierboven leest is dit bedrijf gestart met heel veel enthousiasme en spontaniteit. Er was wel een plan, maar waar begin je dan? Binnenkort schrijven we hier meer over, houdt onze blog pagina in de gaten!

Blije hond
Logo boooi
Labradoodle
unieke hondencadeau's
Geen categorie
Boooi

Cadeautjes voor je hond

Honden zijn jullie beste vriendjes, met hun onvoorwaardelijke liefde en loyaliteit geven ze ons een soort troost die heel moeilijk ergens anders te vinden is. Daarom zijn onze lieve viervoeters een cadeautje waard.

Lees meer »
Geen categorie
Boooi

De leukste herfst met jouw hond!

Een nieuw seizoen breekt aan, de zon en hoge temperaturen maken plaats voor regenachtige en koudere dagen. De groene blaadjes maken plaats voor een bruin kleurenpallet en de thee wordt weer ons favoriete warme drankje. Dit klinkt natuurlijk allemaal heel somber maar de herfst is een prachtig seizoen! We nemen je mee in wat de herfst zo mooi en leuk maakt en hoe jij er het beste seizoen samen met je hond van kan maken!

Lees meer »