Hondenaccessoires

Op zoek naar een nieuwe look voor je hond? In onze nieuwe collectie vind je een ruime keuze aan de nieuwste hondenaccessoires die je gemakkelijk kunt bestellen op onze website. Wil je altijd op de hoogte blijven van nieuwe producten? Volg ons dan op Instagram en Facebook, waar ook regelmatig leuke acties online komen!

Door de verschillende ontwerpen in kleurcombinaties is er voor iedereen wat wils. We hebben extra aandacht besteed aan het samenstellen van het mooiste assortiment. In deze collectie vind je de mooiste kleuren halsbanden, hondenriemen en poepzak houders.


OUR BLUE FAVOURITES

Blauw is een van onze favoriete kleuren! Deze kleuren staan bij elke vacht van de hond prachtig. We hebben een ruime keuze aan hondenhalsbanden met de kleur blauw in ons assortiment. Bij elke halsband is een matching riem beschikbaar zodat jullie een perfecte set kunnen maken. Hiermee steel je zeker weten de show tijdens het wandelen. We zijn heel benieuwd welke jullie favoriet is! 

Twijfel je over de maat? Lees op deze pagina hoe je de juiste maat kunt bepalen en je mag ons daarnaast ook altijd contacteren! 

Blauwe hondenhalsbanden


OUR NEUTRALS

beige hondenhalsbanden

Houdt je iets minder van de uitgesproken kleuren en zijn de neutrale tinten meer jouw ding? Hiervoor hebben we ook een mooi assortiment samengesteld.  Bekijk hieronder de mooiste halsbanden in bruine en neutral tinten. Ook bij deze kleurcombi’s is bij elke variant een matching riem zodat je een set kan maken. Ben je nieuwsgierig hoe alle halsbanden gemaakt worden? Lees dan in onze blog hoe en wie onze halsbanden maakt. 


OUR PINK FAVOURITES

Speciaal voor alle girls onder ons hebben we wat roze items toegevoegd aan onze collectie. Hoe leuk zijn deze roze items? Alle halsbanden zijn met de handgemaakt in Mexico. De basis van de halsband bestaat uit PU leer wat een erg sterk en soepel materiaal is. De kleurrijke patronen zijn gewoven met polyester garens en dit gebeurd op een traditionele, Mexicaanse manier. Wat het een uniek product maakt!

De halsbanden zijn beschikbaar in elke maat & je kunt de hondenriem matchen bij je halsband! Zo hebben jullie een compleet setje tijdens het uitlaten. 

Hondenhalsbanden Boooi


FINEST SELECTION

Halsbanden Boooi

Our finest selection! Deze halsband trok meteen onze aandacht toen de levering binnen kwam. De patronen zijn met de handgeweven in Mexico. Hierdoor is er aan elk product veel aandacht besteed en is er gezorgd voor de beste kwaliteit.

Je kunt alle halsbanden en riemen met elkaar mixen voor een leuk mix&match verhaal. Neem bijvoorbeeld een turquoise halsband met een witte riem voor een verassende combinatie! 

Poepzakjes houders & beloningszakjes