Even voorstellen

 We vinden het leuk dat jullie weten wie er achter Boooi schuilen. Op de “over ons” pagina lees je natuurlijk wie we zijn en wat we doen. In deze blog nemen we jullie nog iets verder mee en stellen we ons graag even voor!

Wij zijn vader Bart, en dochter Bo. Ook wel powerkoppel B&B, haha. Ik had nooit gedacht dat wij dit samen gingen doen, maar als er iets op ons pad komt nemen wij dit met beide handen aan! Zo begonnen wij samen: Boooi. Hoe dit is begonnen en waarom lees je in onze blog “Hoe is Boooi gestart?” Graag stellen wij ons hieronder even voor zodat jullie ons beter leren kennen!

Wie zijn wij?
Bart is 53 jaar (zal je niet zeggen he?) en woont in Doorn. Daar heeft hij zijn eigen dierenwinkel waar hij dagelijks te vinden is. Nieuwsgierig welke leuke winkel dit is? Breng eens een bezoekje aan Firma Haalboom in Doorn, een echt familie bedrijf. En het allerleukste aan de winkel is, dat onze producten hier ook te verkrijgen zijn! Binnen Boooi is Bart onder andere verantwoordelijk voor de sales. Hiervoor gaat hij op pad met al onze producten om de leukste verkooppunten aan te sluiten!

Ik ben Bo, 26 jaar en nog niet zo lang geleden afgestudeerd aan het TMO. Ik werkt fulltime in een mode bedrijf & woon samen met mijn vriend in Arnhem. Mijn grootste droom? Zelf een hondje in huis nemen, maar met mijn stadse appartementje en drukke levensstijl is dit helaas niet haalbaar. Daarnaast ben ik, net als Bart, dagelijks met heel veel plezier bezig om Boooi te laten groeien! Ik ben veel achter de schermen bezig met de website en de social media kanalen. Daarnaast ligt mijn grootste passie wel bij het bedenken en ontwikkelen van nieuwe producten. Met de ervaring van mijn vader komen we vaak tot de beste beslissingen voor een product!

Leuke feitjes

  1. Zoals je kan zien maak je ons heel blij met het strand en een goed glas rosé of wijn! 🍷
  2. Onze liefde voor honden is misschien een beetje gek. We zijn beide namelijk astmatisch en als we te lang in de buurt zijn bij veel dieren, blijven we maar niezen! Bart heeft daarom een lieve labradoodle in huis genomen, onze Cees! 🐶
  3.  Wij lijken qua uiterlijk & innerlijk ontzettend veel op elkaar. We hebben precies dezelfde ogen. En hoe ouder we worden, hoe meer karaktereigenschappen we ontdekken die hetzelfde zijn. 👨‍👧 
  4.  De ontwerpen van Boooi bepalen we altijd samen. We zorgen ervoor dat we beide volledig achter het product staan voordat we iets opnemen in onze collecties. 💡
  5. Stiekem wil ik heel graag een Boooi hondje. Maar ik mogen niet klagen want, ik heb eigenlijk 2 hondjes! 1 bij mijn vader dat is Cees de labradoodle. En 1 bij mijn moeder, Puck een boomer hondje! 🐕
Over BOOOI

Lees hier verder...

unieke hondencadeau's
Geen categorie
Boooi

Cadeautjes voor je hond

Honden zijn jullie beste vriendjes, met hun onvoorwaardelijke liefde en loyaliteit geven ze ons een soort troost die heel moeilijk ergens anders te vinden is. Daarom zijn onze lieve viervoeters een cadeautje waard.

lees meer »
Geen categorie
Boooi

De leukste herfst met jouw hond!

Een nieuw seizoen breekt aan, de zon en hoge temperaturen maken plaats voor regenachtige en koudere dagen. De groene blaadjes maken plaats voor een bruin kleurenpallet en de thee wordt weer ons favoriete warme drankje. Dit klinkt natuurlijk allemaal heel somber maar de herfst is een prachtig seizoen! We nemen je mee in wat de herfst zo mooi en leuk maakt en hoe jij er het beste seizoen samen met je hond van kan maken!

lees meer »