Een nieuw product; hondenkussens!

Na een aantal collecties van hondenhalsbanden te hebben gelanceerd wilden we graag een nieuw product toevoegen in het huidige assortiment van Boooi. Zo willen we langzaam bouwen naar een webshop waar je alles wat je hond nodig heeft kan aanschaffen. Honden hebben veel nodig dus de keuze om uit te breiden was reuze.. De meest logische stap voor ons vonden wij hondenkussens. Benieuwd hoe dit gehele proces gaat? Lees hieronder verder. 

Oke, het idee was er maar hoe gaan we dit aanpakken? Waar gaan we deze producten laten maken? En het aller belangrijkste hoe komen we aan alle materialen?  Samen (Bart & Bo) zijn we rondom de tafel gaan zitten en hebben al onze wensen opgeschreven. Vanuit hier zijn we gaan zoeken naar een partner die dit voor ons kon regelen. Binnen een korte tijd hadden we iemand gevonden, deze partij ging voor ons alles regelen zodat wij alle focus hadden voor de kwaliteit en design.

Wat een keuzes, we moesten nadenken over alle kleine details van het kussen. We hebben vaak om de tafel gezeten om te overleggen wat we allemaal wilden gaan doen. Nadat we een design hadden bedacht in de juiste kleuren en juiste materialen hebben we een sample aangevraagd. De eerste samples waren niet zoals wij in gedachten hadden helaas.. Heel eerlijk, de moed zakte een beetje in mijn schoenen. In dit verhaal lijkt het alsof dit de eerste partij was waar we mee aan de slag gingen, maar dit was al de zoveelste… Elke keer kwam het product er niet uit zoals we verwachtte en moesten we een hoop aanpassingen doen om onze hoogwaardige gewenste kwaliteit te waarborgen. Maar goed, schouders eronder en gaan! We geven niet op en gaan door tot we het gewenste resultaat hebben!

CREËREN

Stap voor stap gingen we langs alle punten die we wilden verbeteren. De vulling moest anders, steviger. Het moest niet zo zijn dat als de hond lekker ging liggen, het beestje de grond raakte. Dit is gelukt, hiernaast zie je de inhoud van onze kussens, een synthetische en stevige vulling. Je hond zal hier zacht op liggen en goed op kunnen uitrusten. We hebben dit uitvoerig getest met deze vulling en waren meer dan tevreden. Zo konden we door!

stevige vulling hondenkussen
Hondenkussen

We kregen een enorme keuze aan kleuren en stoffen van onze leveranciers die geschikt zijn voor honden kussens. Een stevige stof was een vereiste. Zo kon het kussen lang mee. Ons oog viel meteen op de oranje kleur, wat een eye catcher. Wat lastig is, is dat de kussens niet alleen leuk moeten zijn maar ook in het interieur van de baasjes moeten passen. Daarom hebben we naast de oranje kleur gekozen voor wat meer neutrale kleuren zoals; beige en grijs. 

De keuzes waren gemaakt, de productie kon beginnen! Dit duurde 4 weken en daarna werd het verstuurd naar ons. Wanneer we te horen kregen dat de productie klaar was en er 11 pallets opgestuurd zouden worden, 11 pallets!!! Kregen we een ander probleem, waar slaan we dit op! In ons enthousiasme hadden we hier niet over na gedacht, haha! Maar alles is goed gegaan, we hebben een mooie plek gevonden. Hier staan de kussens droog en veilig, klaar om een fijne plek te krijgen bij iemand thuis, voor de leukste hondjes! 

LET'S START SHOPPING

Lees hier verder...

Boooi halsbanden

Even voorstellen..

In deze blog lees je hoe het avontuur voor Boooi is begonnen. Hoe we zijn gestart en waarom. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!

Verder lezen »