Betalen en verzenden

Betaalmethodes

Bij Boooi kan er veilig betaald worden met de volgende betaalmethodes:

Ideal
Betalen met iDEAL is een veilige, eenvoudige en snelle manier om jouw betaling te voldoen. 

Bancontact / Mister cash
Voor onze Belgische klanten hebben we deze betaalmogelijkheid. Hiermee betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

Creditcard 
Een andere betaalmogelijkheid is de creditcard. Je kunt bij ons met Mastercard en Visa betalen. Als je met creditcard wilt betalen moet je je creditcardmaatschappij kiezen en verdergaan met de betaling.

PayPal
Ook kun je met Paypal betalen. Dit is net als onze andere betaalmethoden geheel kosteloos. Bij de checkout kan je voor deze optie kiezen. 

Klarna
Met Klarna kun je achteraf je bestelling betalen. 

Halsband groen

Verzenden 

Verzendkosten
Wanneer je een bestelling boven de €50,00 plaatst betaal je geen verzendkosten! Indien je bestelling lager is dan €50,00 komen er verzendkosten bij je geplaatste bestelling. Deze verzendkosten verschillen per land:
– Verzendkosten NL; €4,-
– Verzendkosten Europa; €9,-

Verzendopties
Wij versturen de bestellingen altijd in een brievenbus pakket. Hierdoor hoeft u voor onze bestelling niet thuis te blijven en ligt deze binnen 2 werkdagen op de deurmat. Daarnaast zijn brievenbus pakketten een stukje duurzamer, de pakketbezorger is er zeker van dat hij het pakket in 1 keer kan afleveren. Hierdoor hoeft hij niet op en neer te rijden voor een nieuwe poging tot bezorging. Ook is de verpakking kleiner waardoor er meer pakketten in een keer bezorgd kunnen worden! 

Levering
We streven ernaar om jullie bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen. De bestelling zal dezelfde of de volgende dag worden ingepakt en verzonden via PostNL of DHL. De totale levertijd zal verschillen tussen de 2 tot 3 dagen. Houdt er rekening mee dat PostNL niet bezorgd op zondag en maandag.