5x op avontuur met je hond

Vind je het leuk om op avontuur te gaan met jouw hond? Lees hieronder 5 tips voor bezoekjes aan de meest leuke locaties om te wandelen met jouw hond. 

1. Wandelroute Duintoppen – Zuid Holland

Onze favoriete plek, het strand. Breng een bezoekje aan de mooiste duinen van Nederland, als ik mijn schoonmoeder moet geloven, de mooiste plek van Nederland. In Schoorlse bevind zich de hoogste duin van Nederland, perfect voor een avontuurlijke wandeling. Omdat dit een een kwetsbaar natuurgebied is, dienen de honden wel aangelijnd te lopen. 

2. Rozendaalse Veld – Veluwe – Gelderland

Een plek dichtbij ons, vroeger ging ik hier al aan de wandel met mijn familie. Op sommige plekken van dit gebied lijkt het net of jij je in Afrika waant. Het zit vol met mooie plekken en het leukste van alles, je hond mag hier (bijna) overal het hele jaar los lopen! 

3. Speulder- en Sprielderbos (Putterbos) – Putten

Ook wel bekend als het Putterbos, deze plek wordt vaak benoemd door hondeneigenaren tot een van de mooiste bossen in Nederland. Hier vind je namelijk een groot losloopgebied voor onze lieve viervoeters! 

4. Kaapse bossen – Doorn

Nog zo’n plek waar ik veel ben geweest, deze bezoek ik vaak met mijn vader en onze Labradoodle Cees. Je kunt hier verschillende wandelroutes bewandelen en op de prachtige hei kunnen de honden nieuwe vriendjes ontmoeten en zich helemaal uitleven. 

5. Meijendel – Zuid Holland

Begin met een heerlijke wandeling door de duinen van Meijendel, let op hier moet je hond wel aangelijd meewandelen. Maar laat je hond daarna lekker uitrazen op het kilometers lange zandstrand, daar mogen de honden vanaf 15 september los lopen. 

Shop voor het wandelen de leukste accessoires hieronder!

Lees hier verder...

unieke hondencadeau's

Cadeautjes voor je hond

Honden zijn jullie beste vriendjes, met hun onvoorwaardelijke liefde en loyaliteit geven ze ons een soort troost die heel moeilijk ergens anders te vinden is. Daarom zijn onze lieve viervoeters een cadeautje waard.

Verder lezen »

De leukste herfst met jouw hond!

Een nieuw seizoen breekt aan, de zon en hoge temperaturen maken plaats voor regenachtige en koudere dagen. De groene blaadjes maken plaats voor een bruin kleurenpallet en de thee wordt weer ons favoriete warme drankje. Dit klinkt natuurlijk allemaal heel somber maar de herfst is een prachtig seizoen! We nemen je mee in wat de herfst zo mooi en leuk maakt en hoe jij er het beste seizoen samen met je hond van kan maken!

Verder lezen »
hondenbandana

Bandana madnesss!

Onze halsbanden zijn sterk en kleurrijk, om deze zo lang mogelijk zo te houden vertellen we je graag hoe je deze het beste schoonhoudt!

Verder lezen »